Start- en keerpunt special Eindhoven
Pieter v/d Hoogenband
Zwemstadion Eindhoven

SportstarZ heeft een 3-daagse special ontwikkeld waarin onder begeleiding van topzwemmers en trainers het starten en keren wordt geoefend. Naast goed stroomlijnen zal je ook de juiste skills moeten bezitten. Een krachtige en snelle start, “dive in one hole”, een vloeiend keerpunt. Dit maakt niet alleen het verschil het geeft je ook direct een voorsprong op je concurrenten.

 

Ook voor deze special geldt: “Prestaties komen met plezier”. In onze visie is het belangrijk dat je plezier moet hebben in je sport. Alleen als je plezier in de zwemsport hebt, heb je kans op succes. Dus naast serieus trainen is er ook genoeg tijd om nieuwe zwemvrienden te maken en staan er natuurlijk veel leuke recreatieve activiteiten op het programma.

 

SportstarZ traint in het mooiste zwembad van Nederland het “Pieter van de Hoogenband Zwemstadion” in Eindhoven. Het grootste zwemcentrum van Europa is een hightech locatie en daarom de thuisbasis van veel nationale zwemtoppers. SportstarZ maakt ondermeer gebruik van het 50 meter wedstrijdbassin (10 banen) en van het 4-baans trainingbassin uitgevoerd met het zogenaamd Vision training system ( 13 camera’s waardoor uitgebreide analyses gemaakt kunnen worden ) dat uniek is in Europa.

't Uilenest
Geldrop

Op slechts twintig minuten fietsen vanaf het zwemcentrum ligt herberg ’t Uilenest, ons gezellige onderkomen in een groene omgeving. Na het zwemmen is het prima vertoeven in en rondom deze herberg. De kampeerboerderij heeft een prachtige ligging met veel ruimte om te spelen en te sporten, omringd door natuurgebieden en bos. Elke avond is er een gevarieerd avondprogramma met leuke zwemtechnische en recreatieve activiteiten.

De jongens en meisjes overnachten apart, in twee gezellige slaapzalen, in comfortabele stapelbedden. ’s Nachts wordt er door de leiding op toegezien dat alle deelnemers goed uitgerust aan de volgende dag kunnen beginnen. Van een intensieve dag zwemmen en sporten krijg je flinke trek. De deelnemers krijgen daarom elke dag twee broodmaaltijden en een stevige warme maaltijd, die de energie uitstekend aanvullen. Een professionele kok verzorgt voor ons de hele week gevarieerde en gezonde maaltijden.

 

 

Wat kun je verwachten op de start- en keerpunt special

  • Trainen in het grootste zwemcentrum van Europa!
  • Gezellige herberg in Geldrop
  • Top training met video-analyses
  • Uitgebreid aandacht voor alle starts en keerpunten
  • Gezellige herberg ’t Uilenest in Geldrop
  • All inclusive met ontbijtbuffet en 3 gangen avondcatering.
  • 35 – 42 deelnemers
  • Vervoer naar zwembad op de fiets
  • De gehele verblijfsaccommodatie exclusief voor SportstarZ

De start- en keerpunt special in Eindhoven is voor wedstrijdzwemmers van 8 t/m 18 jaar die gewend zijn aan meerdere malen per week te trainen.

 

Start- en keerpunt special voor

wedstrijdzwemmers van 8 t/m 18 jaar

Programma
Start- en keerpuntspecial
Eindhoven 2019