Video
Analyses

Een goede techniek is de basis voor elke turn(st)er, zeker in deze leeftijdsgroep. Om de juiste techniek aan te leren en/of te verbeteren maken we veel gebruik van diverse videosystemen inclusief video-analyses.

Er is dus veel aandacht voor techniek waarbij alle te verbeteren elementen uitvoerig worden gefilmd en geanalyseerd dankzij onze video-analyses. Tijdens de trainingen bij SportstarZ worden de opnames direct met de turn(st)er besproken. Op deze wijze kunnen ze direct zien wat er goed en fout ging en het verbeteren.

100%
Vakantie !

Hoewel we niets liever doen dan turnen is het ook vakantie, dus naast elke dag heel veel trainen is er ook ruimschoots gelegenheid voor andere leuke activiteiten. Sommige activiteiten doen we met z’n allen, maar uiteraard is ook er ook voldoende gelegenheid om even lekker te kletsen of spelletjes te spelen met je (nieuwe) vrienden en vriendinnen, even bijkomen in het zonnetje van de training of een boek lezen.

Het recreatieprogramma is afhankelijk van de gekozen week, weers-verwachtingen en mogelijkheden. Je moet hierbij denken aan (disco)zwemmen, waterfietsen, kano-tocht of bowlen. Op de laatste avond gaan we los met een swingende disco.