Nijmegen Girls TalentstarZ
SportQube Nijmegen

SportstarZ heeft een programma speciaal voor de turnster die het allerbeste uit zichzelf wil halen tw: Nijmegen girls. Ben jij die turnster die we over een paar jaar kunnen tegenkomen op het podium van nationale en internationale wedstrijden? Je leeft voor je sport, je bent tussen de jeugd 1 (12 jaar) en 18 jaar en je presteert minimaal op divisie 3 of hoger, dan is het TalentZ Camp zeker iets voor jou. Ga een week van je zomervakantie de sfeer topsport proeven. Naast turntrainingen van toptrainers op een topsportlocatie zijn er o.a. ook trainingen van een mental coach en leer je alles over het leven van een topsporter.

Turn je nog niet zo hoog of ben je te jong maar wil je wel toptraining bij SportstarZ kijk dan bij de summer camps van SportstarZ in Amsterdam, Brugge of Bergschenhoek.

Het SportstarZ TalentZ programma bestaat uit 5 dagen intensief trainen. Bij alle trainingen is video-apparatuur aanwezig om je techniek te analyseren. De trainers ratio is 1:6, dus veel individuele aandacht. Je wordt klaar gestoomd om de sprong naar de top te maken!

Sporthotel Holland
Groesbeek

Zowel de turnhal als de slaapaccomodatie voldoen aan alle eisen van de moderne topsporter. De trainingen vinden plaats in de spiksplinter nieuwe topsport-turnhal SportQube in Nijmegen. Overnachten doen we in het superdeluxe Sporthotel Holland in het naastgelegen Groesbeek. De 4-5 persoonkamers zijn van alle luxe voorzien. De SportstarZ touringcar brengt de turnsters en trainers dagelijks van de naar de turnhal en terug. Een professionele kok zorgt elke dag voor gezonde sportmaaltijd. Op deze manier kun je alvast wennen aan het leven van een topsporter.

 

TalentZ of today, are the StarZ of tomorrow

 

Wat kun je verwachten in Nijmegen TalentstarZ Camp

  • Trainen in het nieuwste topsport turncentrum van Nederland!
  • Superdeuuxe sporthotel met 4-5 persoons kamers en superbedden
  • max 25 – 32 deelnemers
  • Mentale coaching met sportpsycholoog en werken aan persoonlijke doelen
  • Trainersratio 1:6
  • Vervoer naar turnhal met touringcar
  • Video ondersteuning bij veel trainingen

Het SportstarZ TalentstarZ Camp in Nijmegen is voor meisjes van

12 t/m 18 jaar niveau divisie 3 of hoger.

Programma TalentstarZ
Nijmegen 2020
  • Inschrijving zomer 2020 start binnenkort !