SportstarZ staat voor kwaliteit. Met de grootste zorg zijn de mooiste locaties geselecteerd voor de sporters om een onvergetelijke sportweek te beleven. Onze sportaccommodaties horen bij de meest geavanceerde sportcentra van de Benelux, met gebruik van de nieuwste apparatuur en techniek.

Ook onze verblijfsaccommodaties zoeken wij uit op net dat beetje meer, geen gedoe met stretchers of tenten maar sfeer, comfort en gezelligheid. Een heus 13e eeuws kasteel ‘Slot Assumburg’ in Heemskerk (Amsterdam), een prachtig verbouwde boerderij (Rotterdam), een sporthotel direkt naast de turnhal zodat alles op loopafstand is (Brugge) of een super-de-luxe sporthotel met alle faciteiten voor top-sport (Nijmegen). Voor welke locaties je ook gaat, SportstarZ zorgt ervoor dat de sporters zich volledig kunnen concentreren op het allerbelangrijkste, namelijk een onvergetelijke sportieve tijd beleven bij SportstarZ.

Amsterdam
locaties ookmeer

De turnhal van Amsterdam is misschien wel het mooiste en modernste turncomplex van Nederland. Niet voor niets trainen veel toppers hier dagelijks. Niet alleen de turntraining vindt plaats op een toplocatie, ook overnachten, eten en de recreatie is bij dit camp super. Wat dacht je van verblijven in een heus 13e-eeuws kasteel in “Slot Assumburg”

SummerstarZ camp is voor meisjes van 8 t/m 18 jaar: divisie 2-3-4-5-N1-N2-N3-N4-D1-D2 (of buitenlands vergelijkbaar)

Bergschenhoek
locaties bergschenhoek

Turnhal ‘De Zijde’ in Bergschenhoek nabij Rotterdam en Den Haag is een ruime turnhal en helemaal ingericht volgens de normen van het NOC*NSF. Deze turnhal met o.a. veel vaste brug en balk opstellingen, twee grote trampoline’s, een opblaasbare tumbling baan en valkuil is uitermate geschikt voor zowel jongens en meisjes turnen.

SummerstarZ camp is voor jongens & meisjes van 8 t/m 18 jaar: divisie 2-3-4-5-N1-N2-N3-N4-D1-D2 (of buitenlands vergelijkbaar)

Brugge (B)
locaties brugge

SportstarZ gaat over de grens. We krijgen elk jaar veel sporters uit Zuid Nederland en België. Om nog beter aan deze vraag tegemoet te komen hebben we nu ook een toplocatie in België, Brugge om precies te zijn. Dit kamp is opengesteld voor zowel jongens als meisjes tussen de leeftijd van 8 t/m 18 jaar die serieus met zijn/haar sport bezig is een beter wil worden.

SummerstarZ camp is voor jongens en meisjes van 8 t/m 18 jaar: divisie 2-3-4-5-N1-N2-N3-N4-D1-D2 (of buitenlands vergelijkbaar)

Nijmegen
locaties nijmegen

SportstarZ heeft een programma speciaal voor de turnster die het allerbeste uit zichzelf wil halen. Ben jij die turnster die we over een paar jaar kunnen tegenkomen op het podium van nationale en internationale wedstrijden? Je leeft voor je sport, je bent tussen de jeugd 1 (12 jaar) en 18 jaar en je presteert minimaal op divisie 3 of hoger, dan is het TalentZ Camp zeker iets voor jou.

TalentstarZ camp is voor meisjes van 12 t/m 18 jaar: eredivisie – div.1- div.2 of div.3 (of buitenlands vergelijkbaar).

Overzicht van alle data en locaties

locaties data