SportstarZ staat voor kwaliteit. Met de grootste zorg zijn de mooiste locaties geselecteerd voor de sporters om een onvergetelijke sportweek te beleven. Onze sportaccommodaties horen bij de meest geavanceerde sportcentra van de Benelux, met gebruik van de nieuwste apparatuur en techniek.

Ook onze verblijfsaccommodaties zoeken wij uit op net dat beetje meer, geen gedoe met stretchers of tenten maar sfeer, comfort en gezelligheid. Een heus 13e eeuws kasteel ‘Slot Assumburg’ in Heemskerk (Amsterdam), een luxe Stayokayhostel aan het Heegermeer (Heerenveen), of een sporthotel in Lierop (Weert). Voor welke locaties je ook gaat, SportstarZ zorgt ervoor dat de sporters zich volledig kunnen concentreren op het allerbelangrijkste, namelijk een onvergetelijke sportieve tijd beleven bij SportstarZ.

Amsterdam
locaties ookmeer

De turnhal van Amsterdam is misschien wel het mooiste en modernste turncomplex van Nederland. Niet voor niets trainen veel toppers hier dagelijks. Niet alleen de turntraining vindt plaats op een toplocatie, ook overnachten, eten en de recreatie is bij dit camp super. Wat dacht je van verblijven in een heus 13e-eeuws kasteel in “Slot Assumburg”

SummerstarZ is voor turnsters van 8 t/m 18 jaar: divisie 3-4-5-N2-N3-N4-D1-D2 (of buitenlands vergelijkbaar) *

Heerenveen
Turnhal Heerenveen

Voor dit summercamp kan ingeschreven worden door jongens en meisjes. Deze toplocatie is volledig ingericht voor het beoefenen van topsport. Niet voor niets is dit de trainingslocatie van vele toppers zoals Sanne Wevers, en uiteraard Epke Zonderland.
Overnachten doen we in Heeg bij Stayokay, een gezellige locatie aan het Heegermeer.

SummerstarZ is voor turnsters en turners van 8 t/m 18 jaar: divisie 3-4-5-N2-N3-N4-D1-D2 (of buitenlands vergelijkbaar) *

Weert
Weert SportstarZ

Ben jij die turnster die we over een paar jaar kunnen tegenkomen op het podium van nationale en internationale wedstrijden?

Ga een week van je zomervakantie de sfeer topsport proeven. Naast turntrainingen van toptrainers op een topsportlocatie zijn er o.a. ook trainingen van een mental coach en leer je alles over het leven van een topsporter.

Toelatingseisen (vanaf 9 jaar) voor het TalentstarZ camp zijn:

  • instap t/m pupil 2, N1 en N2
  • Jeugd 1, N3
  • keuze oefenstof t/m 18 jaar 1e t/m 3e divisie

Overzicht van alle data en locaties

Onder voorbehoud

  • 19 t/m 22 juli ∗  Amsterdam ∗ SummerstarZ Girls ∗
  • 2 t/m 6 aug. ∗ Amsterdam ∗ SummerstarZ Girls ∗
  • 9 t/m 13 aug. ∗ Weert ∗ TalentstarZ Girls ∗
  • 16 t/m 20 aug ∗ Heerenveen ∗ SummerstarZ Girls ∗
  • 16 t/m 20 Aug. ∗ Heerenveen ∗ SummerstarZ Boys ∗