SportstarZ staat voor kwaliteit. Met de grootste zorg zijn de mooiste locaties geselecteerd voor de sporters om een onvergetelijke sportweek te beleven. Onze sportaccommodaties horen bij de meest geavanceerde sportcentra van de Benelux, met gebruik van de nieuwste apparatuur en techniek.

Ook onze verblijfsaccommodaties zoeken wij uit op net dat beetje meer, geen gedoe met stretchers of tenten maar sfeer, comfort en gezelligheid. Een heus 13e eeuws kasteel ‘Slot Assumburg’ in Heemskerk (Amsterdam) of een sporthotel in Lierop (Weert). Voor welke locaties je ook gaat, SportstarZ zorgt ervoor dat de sporters zich volledig kunnen concentreren op het allerbelangrijkste, namelijk een onvergetelijke sportieve tijd beleven bij SportstarZ.

Amsterdam
locaties ookmeer

De turnhal van Amsterdam is misschien wel het mooiste en modernste turncomplex van Nederland. Niet voor niets trainen veel toppers hier dagelijks. Niet alleen de turntraining vindt plaats op een toplocatie, ook overnachten, eten en de recreatie is bij dit camp super. Wat dacht je van verblijven in een heus 13e-eeuws kasteel in “Slot Assumburg”

Zwolle
900

In Victorium heb je een grote en professionele turnhal tot je beschikking, waar je maar liefst 700 m² de ruimte krijgt. Je vindt hier up-to-date turnfaciliteiten, een partair ringenstelsel op Olympisch niveau en alle attributen die je nodig hebt. En vanaf de royale tribunes kun je de acrobatische verrichtingen op de vloer, balk en aan de ringen perfect volgen.

Weert
Weert SportstarZ

De locatie in Weert is de thuisbasis van de meisjes TalentstarZ, en voor de jongens zowel SummerstarZ als TalentstarZ. Trainer doen we in Weert en overnachten in de luxe omgevenen van sporthotel de Moorselse hoeven in Lierop.

Overzicht data en locaties winter 2024

 

  • 3 – 5 januari 2024