SportstarZ staat voor kwaliteit. Met de grootste zorg zijn de mooiste locaties geselecteerd voor de sporters om een onvergetelijke sportweek te beleven. Onze sportaccommodaties horen bij de meest geavanceerde sportcentra van de Benelux, met gebruik van de nieuwste apparatuur en techniek.

Ook onze verblijfsaccommodaties zoeken wij uit op net dat beetje meer, geen gedoe met stretchers of tenten maar sfeer, comfort en gezelligheid. Een heus 13e eeuws kasteel ‘Slot Assumburg’ in Heemskerk (Amsterdam), een luxe Stayokayhostel aan het Heegermeer (Heerenveen), of een sporthotel direkt naast de turnhal zodat alles op loopafstand is (Brugge). Voor welke locaties je ook gaat, SportstarZ zorgt ervoor dat de sporters zich volledig kunnen concentreren op het allerbelangrijkste, namelijk een onvergetelijke sportieve tijd beleven bij SportstarZ.

Amsterdam
locaties ookmeer

De turnhal van Amsterdam is misschien wel het mooiste en modernste turncomplex van Nederland. Niet voor niets trainen veel toppers hier dagelijks. Niet alleen de turntraining vindt plaats op een toplocatie, ook overnachten, eten en de recreatie is bij dit camp super. Wat dacht je van verblijven in een heus 13e-eeuws kasteel in “Slot Assumburg”

Op de locatie Amsterdam kun je kiezen uit 2 niveau’s girls SummerstarZ of girls TalentstarZ

Heerenveen
Turnhal Heerenveen

Voor dit summercamp kan ingeschreven worden door jongens en meisjes. Deze toplocatie is volledig ingericht voor het beoefenen van topsport. Niet voor niets is dit de trainingslocatie van vele toppers zoals Sanne Wevers, en uiteraard Epke Zonderland.
Overnachten doen we in Heeg bij Stayokay, een gezellige locatie aan het Heegermeer.

SummerstarZ is voor turnsters en turners van 8 t/m 18 jaar: divisie 3-4-5-N2-N3-N4-D1-D2 (of buitenlands vergelijkbaar) *

Overzicht van alle data en locaties

  • 20 t/m 24 juli  *  Amsterdam   *  TalentstarZ Girls
  • 20 t/m 24 juli  *  Amsterdam   *  SummerstarZ Girls
  • 10 t/m14 aug  * Amsterdam  *  SummerstarZ Girls