SportstarZ staat voor kwaliteit. Met de grootste zorg zijn de mooiste locaties geselecteerd voor de sporters om een onvergetelijke sportweek te beleven. Onze sportaccommodaties horen bij de meest geavanceerde sportcentra van de Benelux, met gebruik van de nieuwste apparatuur en techniek.

Ook onze verblijfsaccommodaties zoeken wij uit op net dat beetje meer, geen gedoe met stretchers of tenten maar sfeer, comfort en gezelligheid. Een heus 13e eeuws kasteel ‘Slot Assumburg’ in Heemskerk (Amsterdam), een luxe Stayokayhostel aan het Heegermeer (Heerenveen), of een sporthotel in Lierop (Weert). Voor welke locaties je ook gaat, SportstarZ zorgt ervoor dat de sporters zich volledig kunnen concentreren op het allerbelangrijkste, namelijk een onvergetelijke sportieve tijd beleven bij SportstarZ.

Amsterdam
locaties ookmeer

De turnhal van Amsterdam is misschien wel het mooiste en modernste turncomplex van Nederland. Niet voor niets trainen veel toppers hier dagelijks. Niet alleen de turntraining vindt plaats op een toplocatie, ook overnachten, eten en de recreatie is bij dit camp super. Wat dacht je van verblijven in een heus 13e-eeuws kasteel in “Slot Assumburg”

SummerstarZ is voor turnsters van 8 t/m 21 jaar: divisie 3-4-5-N2-N3-N4-D1-D2 (of buitenlands vergelijkbaar) *

Heerenveen
Turnhal Heerenveen

Voor dit summercamp kan ingeschreven worden door jongens en meisjes. Deze toplocatie is volledig ingericht voor het beoefenen van topsport. Niet voor niets is dit de trainingslocatie van vele toppers zoals Sanne Wevers, en uiteraard Epke Zonderland.
Overnachten doen we in Heeg bij Stayokay, een gezellige locatie aan het Heegermeer.

SummerstarZ is voor turnsters en turners van 8 t/m 21 jaar: divisie 3-4-5-N2-N3-N4-D1-D2 (of buitenlands vergelijkbaar) *

Weert
Weert SportstarZ

Het TalentstarZ programma heeft sinds dit jaar een vernieuwd concept. Het sporttechnische programma sluit dit jaar beter aan op de individuele wensen van de deelnemer. Door middel van een persoonlijke vragenlijst zullen de persoonlijke doelen van de deelnemers duidelijk worden voorafgaand aan de kampweek. Op deze manier kunnen de deelnemers het overgrote deel van de week werken aan de door hen gekozen elementen. Misschien kan jij gedurende de week grote stappen maken of beheers jij zelfs de nieuwe elementen al aan het einde van de week! .

Toelatingseisen (vanaf 9 jaar) voor het TalentstarZ camp zijn:

  • instap t/m pupil 2, N1 en N2
  • Jeugd 1, N3
  • keuze oefenstof t/m 21 jaar 1e t/m 3e divisie

Overzicht van alle data en locaties

Onder voorbehoud

  • 19 t/m 23 juli ∗  Amsterdam ∗ SummerstarZ Girls ∗
  • 2 t/m 6 aug. ∗ Amsterdam ∗ SummerstarZ Girls ∗
  • 9 t/m 13 aug. ∗ Weert ∗ TalentstarZ Girls ∗
  • 16 t/m 20 aug ∗ Heerenveen ∗ SummerstarZ Girls ∗
  • 16 t/m 20 Aug. ∗ Heerenveen ∗ SummerstarZ Boys ∗