YoungstarZ

Zwemmers van 8 t/m 12 jaar. Deze fase is essentieel voor het behalen van maximale prestaties later! Een goede zwemtechniek is de basis voor elke wedstrijdzwemmer zeker in deze leeftijdsgroep.

Lees meer

JuniorstarZ

Zwemmers van 12 t/m 18 jaar. SportstarZ richt zich bij deze groep in de zomerperiode op het perfectioneren van de techniek en voorbereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen.

Lees meer

TalentstarZ

Toekomstige topsporter van 11 t/m 18 jaar. In dit kamp worden de zwemmers voorbereid om de de top te halen bij nationale en internationale wedstrijden? Voor dit kamp heb je een SportstarZ limiet* nodig.

Lees meer

YoungstarZ

Zwemmers van 8 t/m 12 jaar. Deze fase is essentieel voor het behalen van maximale prestaties later! Een goede zwemtechniek is de basis voor elke wedstrijdzwemmer zeker in deze leeftijdsgroep. De zwemmers oefenen alle vier de zwemslagtechnieken starts, en keerpunten. Grote nadruk wordt gelegd op de juiste uitvoering van bewegingen. Elke dag zijn er 1 of 2 trainingen van 1,5 uur. Daarnaast zijn er ook droogtrainingen. Op de tweede en vierde dag hebben we naast het zwemmen leuke recreatie activiteiten.

meer YoungstarZ Summer Camp Eindhoven
Meer YoungstarZ specials Eindhoven