JuniorstarZ Eindhoven
Pieter v/d Hoogenband
Zwemstadion Eindhoven

SportstarZ traint in het mooiste zwembad van Nederland het “Pieter van de Hoogenband Zwemstadion” in Eindhoven. Het grootste zwemcentrum van Europa is een hightech locatie en daarom de thuisbasis van veel nationale zwemtoppers zoals Ranomi Kromowidjojo en Femke Heemskerk. SportstarZ maakt ondermeer gebruik van het 50 meter wedstrijdbassin (10 banen) en van het 4-baans trainingbassin. SportstarZ maakt ondermeer gebruik van het 50 meter wedstrijdbassin (10 banen) en van het 4-baans trainingbassin uitgevoerd met het zogenaamd Vision training system ( 13 camera’s waardoor uitgebreide analyses gemaakt kunnen worden ) dat uniek is in Europa.

Tijdens het JuniorstarZ Swim Camp is er veel aandacht voor de techniek van de 4 zwemslagen. Bij de aankomstdatum van 12 augustus is 10 dagen i.p.v. 5 ook mogelijk. Bij de 10 dagen optie is er naast de 4 zwemslagen extra aandacht voor starten en keren. Regelmatig organiseert SportstarZ Specials zoals de Start- en Keerspecial of een stroomlijnspecial.

't Uilenest
Geldrop

Op slechts twintig minuten fietsen vanaf het zwemcentrum ligt herberg ’t Uilenest, ons gezellige onderkomen in een groene omgeving. Na het zwemmen is het prima vertoeven in en rondom deze herberg. De kampeerboerderij heeft een prachtige ligging met veel ruimte om te spelen en te sporten, omringd door natuurgebieden en bos. Elke avond is er een gevarieerd avondprogramma met leuke zwemtechnische en recreatieve activiteiten. Tijdens het Summer Camp gaan we zelfs een keer paintballen (veilig) in het naburig paintball bos.

De jongens en meisjes overnachten apart, in twee gezellige slaapzalen, in comfortabele stapelbedden. ’s Nachts wordt er door de leiding op toegezien dat alle deelnemers goed uitgerust aan de volgende dag kunnen beginnen. Van een intensieve dag zwemmen en sporten krijg je flinke trek. De deelnemers krijgen daarom elke dag twee broodmaaltijden en een stevige warme maaltijd, die de energie uitstekend aanvullen. Een professionele kok verzorgt voor ons de hele week gevarieerde en gezonde maaltijden en zelfs een heerlijke barbecue.

 

 

Wat kun je verwachten in Eindhoven JuniorstarZ Camp

  • Trainen in het grootste zwemcentrum van Europa!
  • Gezellige herberg in Geldrop
  • Top training met video-analyses
  • Gezellige herberg ’t Uilenest in Geldrop
  • All inclusive met ontbijtbuffet en 3 gangen avondcatering.
  • 35 – 42 deelnemers
  • Leuk recreatie programma met o.a. paintball en feestavond
  • Vervoer naar zwembad op de fiets
  • De gehele verblijfsaccommodatie exclusief voor SportstarZ

Het JuniorstarZ Summer Camp Eindhoven is voor wedstrijdzwemmers van 12 t/m 18 jaar met of zonder limiet op zak die gewend zijn aan meerdere malen per week te trainen. Naast deze JuniorstarZ Swim Camps is er voor de meest fanatieke wedstrijdzwemmers ook nog een TalentstarZ Camp. Voor het TalentZ Camp heb je minimaal op 1 afstand een SportstarZ Limiet nodig.

 

 

JuniorstarZ Swim Camp voor

wedstrijdzwemmers van 12 t/m 18 jaar

Programma JuniorstarZ
Eindhoven 2019